Branding voor uw bedrijf

We bouwen merken die inspireren. Branding gaat over het uitdrukken van de persoonlijkheid en waarden van een bedrijf, het opbouwen van een uitgebreide en consistente ervaring waar klanten zich mee identificeren en aan hechten.

Geef uw bedrijf een nieuw gezicht

Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Deze vorm van marketing is niet zozeer bedoeld om het publiek aan te zetten tot actie maar meer om brand value op te bouwen en andere marketingactiviteiten te ondersteunen. Branding is bouwen aan je merk. Het zorgt ervoor dat klanten uw merk herkennen en hier een bepaalde gedachte of emotie aan koppelen. Door goed gebruik van branding te maken kan je bepaalde gedachtes en emoties opwekken.

Logo laten ontwerpen

Uw logo is letterlijk het gezicht van uw bedrijf, product of dienst. Het vertelt in een enkel beeld wie u bent en waar u voor staat. Wij houden van logo’s omdat ze ons uitdagen u te leren kennen, te bevragen en te doorgronden. En dan te verrassen met het ontwerp van uw nieuwe logo, dat past bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw doelstellingen.

Complete huisstijl laten ontwerpen

Wanneer u niet wilt achterblijven op de concurrentie, dan kan uw bedrijf niet langer zonder een krachtige huisstijl. Een huisstijl heeft alles te maken met het creëren van vertrouwen bij uw doelgroep. Dat is de reden dat volledigheid en consistentie het fundament vormen van een huisstijl. Deze huisstijl versterkt het gevoel dat mensen bij uw bedrijf krijgen en zorgt voor een sterke eerste indruk. Een goed huisstijl in fundamenteel.

Bouw een band met klanten

In nog bredere zin kunnen alle activiteiten en contacten met klanten worden beschouwd als branding. Elke vorm van interactie met klanten en het publiek bepalen immers de perceptie van het merk. Dus ook de ervaring bij producten en dienstverlening zelf is bepalend voor het gevoel dat een product of merk oproept.

Doelgericht & Betekenisvol

We creëren logo’s en huisstijlen met een betekenis. Een logo is veel meer dan een icoon, het is het gezicht van uw bedrijf. Een een huisstijl zorgt ervoor dat het logo nog effectiever wordt. 

  • Een logo met een betekenis
  • Het logo is tijdloos
  • Het logo is geschikt
  • Het logo is eenvoudig
  • Het logo is veelzijdig

Uitbreiden en groeien

Om uw huisstijl en logo zo veel mogelijk in te zetten en daarmee uw naamsbekendheid te vergroten is het belangrijk om deze te laten zien. Zorg ervoor dat mensen uw bedrijf kennen en logo herkennen.

  • Visite kaartjes
  • Brief papier
  • Enveloppen
  • Auto belettering
  • Bedrijfskleding