Online marketing inzetten

Patrick Koerts Design ontwerpt en realiseert websites die het verschil maken. Deze websites worden op maat gemaakt voor de doelen van uw bedrijf, zo haalt u het meeste uit uw website.

Wordt gevonden en groei door

De meeste online strategieën die vandaag worden verkocht, zijn gericht op de verkeerde dingen. SEO. Adwords. Mobiele optimalisatie en tabletvriendelijk ontwerp. Het klinkt cool maar het mist wat er echt toe doet.

De waarheid is dat uw klanten er alleen om geven hoe u hen kunt helpen. Er is een enorm verschil tussen het bouwen van een website en het opbouwen van vertrouwen. Een website die gericht is op het opbouwen van vertrouwen is namelijk vele malen effectiever dan een standaard website. 

 

Een sterke website werkt

Er zijn heel veel bedrijven die vandaag de dag een website hebben wat niks meer is dan een visite kaartje. Websites waarbij het voor de gebruiker niet duidelijk is wat er van hem of haar wordt verwacht en waar de juiste informatie maar moeilijk te vinden is.  Zulke website werken niet, en schrikken af.

Samen met uw klanten- en product- en marktkennis maak ik voor uw bedrijf een website die wel werkt. Hierbij worden krachtige en bewezen tools en technieken gebruikt. Door onze kennis juist te combineren verhogen we uw conversie, zorgen we voor meer gebruiksgemak en krijgt u beter inzicht in uw bezoekers en klanten. Dit zal de basis vormen van uw online succes.

Zo eenvoudig is het

We streven ernaar om het op maat laten maken van een website, zo eenvoudig mogelijk te maken. Om dat te kunnen doen zijn wij twee dingen van u nodig. De kennis die u van uw producten, klanten en markt hebt, en een omschrijving van uw wensen en doelstellingen. Met deze informatie stellen wij een plan op om uw website te realiseren en hebben we enkel nog een goedkeuring nodig. Daarna regelen wij alles voor uw website, van de domeinnaam tot aan de content voor uw op de website.

  • Domein naam wordt gekocht
  • Hosting wordt geregeld
  • Lay-out wordt bepaald
  • Huisstijl wordt toegepast
  • Teksten worden geschreven
  • Foto's worden gemaakt
  • Website wordt onderhouden