over ons

Patrick Koerts Design is een jong ontwerp bureau dat bedrijven meer resultaten bezorgt. Wij laten ondernemingen groeien door effectieve websites te bouwen met een duidelijk doel. Hierbij maken we geen gebruik van moeilijke woorden en lastige systemen. Wel zorgen we ervoor dat deze website voor iedereen het gewenste resultaat oplevert. We houden het eenvoudig, effectief & eerlijk.

“Een succesvolle website doet drie dingen: Het trekt de juiste soort bezoekers. Laat de belangrijkste diensten en producten zien. En verzameld contactgegevens voor een toekomstige klanten relatie."

het team

We bestaan uit een jong team dat zich inzet om bedrijven een nieuwe uitstraling te bezorgen. Daarom hebben we een divers team met verschillende krachten. We bouwen websites die gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk & doelgericht zijn.

Patrick Koerts
Sem Dijk
Thomas Leseman

netwerk

Als ondernemer heeft u het gewoonweg druk, dat snappen wij ook. Daarom proberen wij zoveel mogelijk samen te werken met bedrijven waar u normaal extra tijd aan kwijt bent. Het laten bedrukken van bedrijfskleding of het beplakken van een auto, wij kunnen het regelen. 

“Bij elke fase van het ontwikkelen van een merk en bedrijf kunnen wij helpen met begeleiding. "