Complete webshop laten realiseren

Patrick Koerts Design ontwikkeld webshops voor ondernemers die echte resultaten willen behalen. Door bewezen technieken en strategieën in te zetten leveren we uw bedrijf een werkende webshop die zorgt voor online resultaten.

Verhoog uw omzet met een webshop

Het ontwerp van uw webshop wordt gebaseerd op uw wensen, uw voorkeuren en behoeftes van de doelgroep. Hierbij zorgen we ervoor dat uw potentiële klanten uw webshop goed weten te vinden in Google en dat ze eenvoudig kunnen navigeren door uw webshop. We zetten potentiële klanten niet om in kijkers, maar in kopers. Dit doen wij door een werkende webshop te maken die aansluit op de verwachtingen van de potentiële klant.

Webshop laten ontwerpen

Bent u van plan om uw producten of diensten online aan te bieden? Dan wordt het tijd om een webshop te laten ontwerpen. Wij zorgen ervoor dat uw producten en diensten gevonden worden. Zo ontwerpen we mooie, effectieve en gebruiksvriendelijke webshops.

Webshop laten optimaliseren

Heeft u al een webshop maar bent u niet tevreden over de prestaties? Ook dan kunnen we u helpen. We nemen uw webshop onder de loep en gaan op zoek naar de elementen die ervoor zorgen dat uw website dat uw webshop niet scoort. We kijken naar de vindbaarheid, conversie en nog veel meer. En wanneer we het probleem hebben gevonden, lossen we dit op met een werkende oplossing.

Uw webshop laten werken

Wanneer het voor bezoekers niet duidelijk is wat u verkoopt en hoe ze uw product kunnen bestellen raakt u veel potentiële klanten kwijt. Ze kiezen dan vaak snel een andere webshop. Om dit te voorkomen zijn onze webshops daarentegen overtuigend en doeltreffend. Zo zorgen we ervoor dat deze wel voor u werken.

Wij leggen de focus op de juiste elementen en bouwen hiermee een effectief verkoopsysteem. Een strak ontwerp, met goed beeldmateriaal, duidelijke teksten en een logische indeling. Zo zorgen we ervoor dat uw klanten geïnteresseerd raken en blijven. En met het extreem simpele bestelsysteem trekken we klanten sneller over de streep.

Veilige betalingen

Omzet en met name cashflow is als benzine voor je business. Zonder omzet moet je zelfs eerder spreken van een hobby dan van een bedrijf en zonder cashflow wordt het lastig ondernemen.

Zodoende is je betaalpagina de belangrijkste pagina op je website want dát is de pagina waarop jouw bezoeker daadwerkelijk besluit om de financiële transactie wel of niet te maken.

Hoe goed je aanbod en je marketingpropositie ook is elk ‘conversie-lek’ in je betaalpagina levert jou een direct omzet- en/of cashflowverlies op. Om dit te minimaliseren zorgen we ervoor dat mensen gemakkelijke en snel kunnen afrekenen.

  • IDeal betalingen accepteren
  • Paypal betalingen accepteren
  • Creditcard betalingen accpeteren
  • Apple pay betalingen accpeteren
  • Sepa betalingen accpeteren

Krachtige tools en technieken

Orderbevestiging

Zodra klanten iets via uw webshop bestellen krijgen deze direct een orderbevestiging via de mail. Zelf krijgt u een kopie van deze orderbevestiging zodat u deze alleen nog hoeft in te pakken en versturen. Dat scheelt tijd en energie.

Automatische voorraad

Ook wordt de voorraad automatisch bijgehouden, het enige wat u hoeft te doen is het aantal verhogen wanneer er nieuwe producten binnen zijn. Dit wordt bij elke bestelling weer aangepast.

Kortingsacties

Door coupons te gebruiken kan u nieuwe klanten werven met een eenmalige welkoms korting of andere acties. Hiermee werft u nieuwe klanten en bouwt u nieuwe relaties op.