Complete website laten ontwerpen

Patrick Koerts Design ontwerpt en realiseert websites die het verschil maken. Deze websites worden op maat gemaakt voor de doelen van uw bedrijf, zo haalt u het meeste uit uw website.

Een website is een sterke basis.

De meeste online strategieën die vandaag worden verkocht, zijn gericht op de verkeerde dingen. SEO. Adwords. Mobiele optimalisatie en tabletvriendelijk ontwerp. Het klinkt cool maar het mist wat er echt toe doet.

De waarheid is dat uw klanten er alleen om geven hoe u hen kunt helpen. Er is een enorm verschil tussen het bouwen van een website en het opbouwen van vertrouwen. Een website die gericht is op het opbouwen van vertrouwen is namelijk vele malen effectiever dan een standaard website. 

 

Website laten ontwerpen

Schaamt u zich voor uw huidige website of heeft u nog helemaal geen website? Heeft de concurrentie een online voorsprong op uw bedrijf? Dan is het tijd om te handelen voordat het te laat is. Samen met uw klanten- en product- en marktkennis ontwikkelen we voor uw bedrijf een website die wel werkt. Hierbij worden krachtige en bewezen tools en technieken gebruikt.

Website laten optimaliseren

Wel een website waar u tevreden over bent, maar levert deze geen echte resultaten? Ook dan kunnen we u goed helpen. Door uw huidige website te analyseren en te testen proberen we het probleem boven water te krijgen en dit vervolgens te verhelpen. Kleine aanpassingen zorgen soms al voor grote resultaten.

Uw website laten werken

Er zijn heel veel bedrijven die vandaag de dag een website hebben wat niks meer is dan een visite kaartje. Websites waarbij het voor de gebruiker niet duidelijk is wat er van hem of haar wordt verwacht en waar de juiste informatie maar moeilijk te vinden is.  Zulke website werken niet, en schrikken af.

Samen met uw klanten- en product- en marktkennis maak ik voor uw bedrijf een website die wel werkt. Hierbij worden krachtige en bewezen tools en technieken gebruikt. Door onze kennis juist te combineren verhogen we uw conversie, zorgen we voor meer gebruiksgemak en krijgt u beter inzicht in uw bezoekers en klanten. Dit zal de basis vormen van uw online succes.

Beter gevonden worden

Een website is natuurlijk de basis van uw online succes, maar zonder bezoekers haalt zelfs het beste verkoopsysteem geen resultaten binnen. Daarom is het belangrijk om in google gevonden te worden wanneer klanten zoeken naar uw product of dienst. Wij bieden een aantal verschillende mogelijkheden op het gebied van SEO & SEA, waardoor u gevonden wordt.

  • Standaard eenmalig SEO optimalisatie
  • Uitgebreide SEO optimalisatie mogelijk
  • Elke maand een ranking rapport
  • Trefwoorden onderzoek

Geen tijd of technische kennis?

Dan is dat geen probleem, sterker nog, dat heeft u voor een website van ons ook niet nodig. Wij zorgen er namelijk voor dat het laten ontwikkelen van uw website geen kostbare tijd in beslag neemt. Ook belagen we u niet met moeilijke woorden en termen maar houden we het eenvoudig en toegankelijk. We houden uw website bij en passen indien nodig iets aan.

  • Wij houden uw website bij
  • Indien nodig passen we iets aan
  • Geen technische kennis nodig
  • Toegankelijk & eenvoudig